23210 85579 Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Η χρήση του λειχήνα Moss είναι η τελευταία τάση στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Τόπος καταγωγής των Moss είναι η Σκανδιναβία, όπου καλύπτουν μεγάλες εκτάσεις βοσκοτόπων.

Προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στη διακόσμηση, τα Reinder moss, συγκομίζονται και σταθεροποιούνται με ξήρανση. Επιβιώνουν σε εσωτερικούς χώρους με υγρασία τουλάχιστον 50%. Η έκθεση στο ηλιακό φως οδηγεί στη σκλήρυνση τους. Σε περίπτωση σκλήρυνσης επανέρχονται στη φυσική του κατάσταση με λίγο νερό.
Στη φύση εμφανίζονται σε ουδέτερο χρώμα αλλά με την προσθήκη φυσικών χρωστικών μπορούν να διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Λόγω της ευελιξίας και της αντοχής τους, τα Moss μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία μοναδικών και εκλεπτυσμένων χώρων.

THE REINDEERMOSS

Στην παρθένα φύση των δασών της Λαπωνίας, το Reindeermoss (Cladonia Stellaris) αναπτύσσεται σε προστατευμένες περιοχές για να εξασφαλίσει το φυσικό οικοσύστημα της γης του πάγου. Το Reindeermoss, γνωστό ως “Moss”, καλλιεργείτε σε ειδικές περιοχές, διαδικασία που χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά.
Συλλέγονται, αποξηραίνονται και στη συνέχεια διατηρούνται αποθηκευμένα.

PRERESERVED MOSS

Όταν  η βλάστηση είναι πυκνή με αποτέλεσμα να μην διεισδύουν οι ακτίνες του ηλίου κάτω από τα πυκνά φυλλώματα των δέντρων, υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη του βρύου στους κορμούς και στο έδαφος με αποτέλεσμα να σχηματίζουν τεράστια χαλιά. Αυτό είναι το αγαπημένο Moss. Συλλέγονται, αποξηραίνονται και στη συνέχεια διατηρούνται, χρησιμοποιούνται για πράσινους τοίχους που δεν χρειάζονται συντήρηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Καλάθι

Back to Top