23210 85579  Ηροδότου 48Α, Σέρρες

«Πρασινίστε» τον χώρο σας και μεγιστοποιήστε την αποδοτικότητα

Υπάρχουν πολυάριθμες μελέτες που αποδεικνύουν τα οφέλη των φυτών στον εσωτερικό μας χώρο. Από την βοήθεια που προσφέρουν στην καθαριότητα του αέρα  που αναπνέουμε όσο και την αναζωογόνηση της διάθεσής μας.

Η παρουσία φυτών στο χώρο εργασίας έχει ακόμη συνδεθεί με την αύξηση της παραγωγικότητας! Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι εργοδότες εκμεταλλεύονται αυτά τα οφέλη προσθέτοντας περισσότερο πράσινο στο χώρο εργασίας για να υποστηρίξουν ένα ευτυχισμένο, υγιές και παραγωγικότερο εργατικό δυναμικό.

Τα αερόφυτα ειδικότερα μπορούν να αποτελέσουν «πολύ φιλικό» φυτό στο εργασιακό περιβάλλον για πολλούς λόγους!

>Δεν απαιτείται χώμα = λιγότερο χάος, πιο όμορφες και μοντέρνες συνθέσεις

>Μικρό μέγεθος = Εύκολο να εμφανίζονται σε μικρούς χώρους ή να ομαδοποιούνται χαρίζοντας πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα

>Ευκολία φροντίδας = Έμμεσο φως και ενυδάτωση εβδομαδιαίως (αναλόγως με την ποικιλία των αερόφυτων)

Λόγω της ευπροσάρμοστης φύσης τους, τα αερόφυτα είναι αγαπημένα φυτά στο χώρο εργασίας. Σας δίνουμε μερικές ιδέες για την ενσωμάτωση των αερόφυτων στο δικό σας επαγγελματικό χώρο:

  • Ανανεώστε το γραφείο σας: Μεταμορφώστε ακόμη και τους πιο αποστειρωμένους χώρους με ένα μικρό γλυκό φυτό ή terrarium στο γραφείο σας. Εκρήξεις άγχους; Παρατηρείστε τον μικρό πράσινο φίλο σας και αναπνεύστε.
  • Χαρίστε αγάπη στους υπαλλήλους σας: Δείξτε στους υπαλλήλους σας ότι ενδιαφέρεστε για τις συνθήκες εργασίας τους και την ευημερία τους δωρίζοντάς τους ένα αερόφυτο. Έχουμε πολλές εξαιρετικές επιλογές δώρων και μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε ένα δώρο ώστε να συμπεριλάβετε το λογότυπό σας, το branding σας και το ειδικό εταιρικό σας μήνυμα αν θέλετε. (Επικοινωνήστε μαζί μας και θα μιλήσουμε για επιλογές!)
  • Ανανεώστε την αισθητική του χώρου σας: Δημιουργήστε έναν ζωντανό πράσινο τοίχο με αερόφυτα, ικανό να εντυπωσιάσει τους συνεργάτες και τους πελάτες σας. Δημιουργήστε μια απλή και γαλήνια σύνθεση αερόφυτων σε κρεμαστές γυάλινες σφαίρες. Ή προσθέστε μια «φυσική ζεστασιά» στην αίθουσα αναμονής με τα ήρεμα, γαλήνια, εύκολα αερόφυτα. Ακριβώς όπως τα φυτά μπορούν να βοηθήσουν, να χαλαρώσουν και να φτιάξουν τη διάθεση των υπαλλήλων σας, έτσι μπορούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των επισκεπτών στο χώρο σας. Και ποιος δεν αγαπά έναν ευτυχισμένο συνεργάτη, πελάτη ή ασθενή;
  • Φτιάξτε ένα πιο πράσινο γραφείο στο σπίτι: Εργάζεστε στο σπίτι; Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητά σας και δημιουργήστε ένα καταφύγιο για το σπίτι περιορίζοντας το άγχος (ή εξαφανίζοντας το άγχος), προσθέτοντας λίγη από την αγάπη των αερόφυτων. Αγαπάμε τον τρόπο που η Abby Guido έχει διακοσμήσει το γραφείο στο σπίτι της με μια παραδεισένια μίξη αερόφυτων και λοιπών ανθισμένων φυτών:

Φυσικά, υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας προσθέτωντας αερόφυτα στο χώρο σας

-Φως:  Βεβαιωθείτε ότι τα φυτά σας έχουν επαρκώς έμμεσο φως. Αν το γραφείο σας είναι σκοτεινότερο, σκεφτείτε να τοποθετήσετε κάποια φυτά σε ένα πιο ηλιόλουστο σημείο και να τα περιστρέφετε κάθε εβδομάδα για να εξασφαλίσετε ότι θα έχουν το φως που χρειάζονται.

-Περιβάλλον: Τα γραφεία συνήθως έχουν ελεγχόμενη θερμοκρασία χώρου. Ένα τα φυτά σας βρίσκονται κοντά σε πηγή ψύξης ή θερμότητας μπορεί να χρειαστούν περισσότερο ή λιγότερο πότισμα συγκριτικά με τα υπόλοιπα φυτά του χώρου σας.

Χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή των κατάλληλων αερόφυτων στο χώρο εργασίας σας ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια μαζική παραγγελία;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι

Back to Top