23210 85579  Ηροδότου 48Α, Σέρρες

Το ξεκούραστο περιβάλλον ενός μπάνιου μπορεί να δώσει ένα ιδιόρρυθμο σκηνικό για την τοποθέτηση μερικών εντυπωσιακών φυτών εσωτερικού χώρου. Ειδικά κασπό που να ταιριάζουν στα αντίστοιχα σημεία του μπάνιου, εξασφαλίζουν μια επιτυχημένη διαρρύθμιση. Βασική προϋπόθεση είναι να έχουν αρκετό φυσικό φως, τα μπάνια πλησιάζουν στις πιο ιδανικές συνθήκες που είναι απαραίτητες για την καλή ανάπτυξη των περισσότερων φυτών εσωτερικού χώρου. Είναι γενικά από τα πιο ζεστά δωμάτια και συνήθως 2 – 3 φορές την ημέρα η ατμόσφαιρα του γεμίζει με υδρατμούς. Έτσι που κάθε φορά κάποιος παίρνει το μπάνιο του για αρκετή ώρα μετά, η ατμόσφαιρα εξακολουθεί να έχει ένα μεγάλο ποσοστό υγρασίας.

Αν και ο ελεύθερος χώρος έχει τη μεγαλύτερη σημασία για το μπάνιο, υπάρχουν δυνατότητες για διάφορους τύπους διακόσμησης με φυτά.

Τα φυτά ευδοκιμούν στο υγρό και θερμό περιβάλλον ενός μπάνιου και τα διάφορα ράφια μέσα στο χώρο προσφέρουν ένα κατάλληλο περιβάλλον για τα διάφορα φυτά εσωτερικού χώρου.

Ακόμη και αν δεν έχετε αρκετό χώρο μπορείτε να κρεμάσετε από την οροφή του μπάνιου σας και να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό κρεμαστό κήπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Semkos Vasilis
Plant expert
team Airplants.gr

One Reply to “Από δωμάτιο σε δωμάτιο… (μπάνιο)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι

Back to Top