23210 85579 Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Το Kokedama, μια παραδοσιακή ιαπωνική μορφή τέχνης που μεταφράζεται σε “μπάλα βρύων”, είναι ένας σαγηνευτικός και μοναδικός τρόπος παρουσίασης φυτών. Προερχόμενο από τις τεχνικές μπονσάι, το Kokedama έχει εξελιχθεί σε μια αυτόνομη μορφή τέχνης που συνδυάζει τη φύση, τη δημιουργικότητα και τη δεξιοτεχνία. Η φιλοξενία σε ένα Workshop  Kokedama είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μυηθείτε σε αυτή τη μαγευτική πρακτική, ενθαρρύνοντας τη σύνδεση σας με τη φύση και την αυτοέκφραση.

Ένα εργαστήριο Kokedama μπορεί να εξυπηρετήσει ένα διαφορετικό κοινό, από λάτρεις της κηπουρικής μέχρι εκείνους που απλά αναζητούν μια δημιουργική διέξοδο. Το εργαστήριο μπορεί να δομηθεί με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τα επίπεδα δεξιοτήτων και τα ενδιαφέροντα των συμμετεχόντων.

Ακολουθεί μια βασική περιγραφή που θα ακολουθήσουμε στη φιλοξενία ενός επιτυχημένου εργαστηρίου Kokedama:

  • Εισαγωγή στο Kokedama
  • Υλικά και εργαλεία
  • Επιλογή φυτών
  • Προετοιμασία εδάφους
  • Δημιουργία του Kokedama
  • Τεχνικές τυλίγματος
  • Φροντίδα για το Kokedama
  • Εξατομίκευση και Δημιουργικότητα

Η φιλοξενία σε ένα workshop Kokedama δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να διδαχθεί μια παραδοσιακή ιαπωνική μορφή τέχνης αλλά και μια ευκαιρία να καλλιεργηθεί μια βαθύτερη σύνδεση με τη φύση και να απελευθερωθεί η δημιουργικότητα των συμμετεχόντων. Καθοδηγώντας τους στη διαδικασία δημιουργίας του δικού τους Kokedama, παρέχετε μια πλατφόρμα για αυτοέκφραση και μια απτή υπενθύμιση της ομορφιάς που μπορεί να βρεθεί στην απλότητα της φύσης.

🌵 Λεπτομέρειες εργαστηρίου:

📅 Ημερομηνία: Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου
🕒 Ώρα: 18:00 – 20:00 μ.μ
📍 Τοποθεσία:  Αγορά Μοδιάνο  –  Ερμού 24 και, Βασ. Ηρακλειου 33, Θεσσαλονίκη 546 24
🎟️ Τιμή: 65,90 € 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο Link : https://airplants.gr/product-category/workshop/ ή στείλε μας email στο [email protected].

Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μαζί σου !

Με αγάπη,

Λιάνα & Βασίλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Καλάθι

Back to Top