23210 85579  Ηροδότου 48Α, Σέρρες

Τα άστρα μίλησαν…!

Πιστεύουμε ή μη στα ζώδια, δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που έχουμε διαπιστώσει ότι τα γενικά χαρακτηριστικά που αποδίδονται στο καθένα από αυτά, κατά κάποιο τρόπο δείχνουν να περιέχουν μια μεγάλη δόση αλήθειας. Με την ίδια λογική είναι πολύ πιθανό η θέση των πλανητών την ημέρα της γέννησής μας να έχουν να μας πούνε πολλά σε σχέση και με τα αγαπημένα μας φυτά, υποδεικνύοντάς μας ποιο από αυτά αντικατοπτρίζει καλύτερα την προσωπικότητά μας με βάση το ζώδιο μας! Αν έχετε και εσείς αυτή την απορία, πάμε να δούμε ποια είναι εκείνα τα φυτά που αντιστοιχούν στο κάθε ζώδιο!

Κριός (Μάρτιος 20 – Απρίλιος 20): Ο Κριός είναι γνωστός για την ανεξάρτητη, δυναμική και αυθόρμητη φύση του, οπότε χρειάζεται ένα φυτό το οποίο να έχει ελάχιστες απαιτήσεις φροντίδας. Ιδανική επιλογή για το φλογερό αυτό ζώδιο είναι η αξιόπιστη και λαμπερή φτέρη, η οποία θα τους εντυπωσιάσει ακόμη περισσότερο αν τοποθετηθεί σε μια κρεμαστή γλάστρα!

Ταύρος (Απρίλιος 20 – Μάιος 21): Το τέλειο φυτό για τους σταθερούς και αξιόπιστους Ταύρους με κυβερνήτη πλανήτη τους την Αφροδίτη, η οποία εκφράζει την αγάπη και το ρομαντισμό, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Φυλλόδεντρο scandens, ευρέως γνωστό και ως «Φύλλο Καρδιάς» (Heart Leaf), λόγω του υπέροχου καρδιόσχημου σχήματος του φύλλου του!

Δίδυμοι (Μάιου 21 – Ιουνίου 20): Ως ζώδιο του αέρα οι Δίδυμοι τείνουν να είναι αυτό που αποκαλούμε «ελεύθερα πνεύματα», αφού δεν «ριζώνουν» σε καταστάσεις και είναι από τη φύση τους αεικίνητοι! Μια πολύ καλή επιλογή για τους κατόχους αυτού του ζωδίου είναι τα αγαπημένα μας αερόφυτα, τα οποία δεν αναπτύσσουν ρίζες και δεν χρειάζονται καν χώμα για να επιβιώσουν!

Καρκίνος (Ιουνίου 21 – Ιουλίου 22): Οι Καρκίνοι ή αλλιώς οι ευαίσθητοι και ρομαντικοί του ζωδιακού κύκλου, έχουν ως προτεραιότητα στη ζωή τους τη δημιουργία οικογένειας, μιας και οι σταθερές βάσεις είναι πολύ σημαντικές για τους ίδιους. Μια εξαιρετική επιλογή για αυτό το ζώδιο είναι η Παχίρα γνωστή και ως «Δέντρο του Χρήματος», αφού θεωρείται φυτό που αποφέρει μεγάλη, ευημερία, καλοτυχία και πλούτο στους ιδιοκτήτες του!

Λέων (Ιουλίου 23 – Αυγούστου 22): Οι «βασιλιάδες» του ζωδιακού δεν θα μπορούσαν να δεχτούν τίποτα λιγότερο από την αγαπημένη των millennials και απανταχού instagrammers μονστέρα Deliciosa, αφού και η ίδια χαρακτηρίζεται –και όχι αδίκως- ως η βασίλισσα των φυτών εσωτερικού χώρου! Μια «βασίλισσα» για τους «βασιλιάδες» λοιπόν.

Παρθένος (Αυγούστου 23 – Σεπτεμβρίου 22): Η μπανανιά (Musa Tropicana) δεν θα λέγαμε ότι είναι και το ευκολότερο φυτό για να φροντίσει κάποιος. Αυτό ακριβώς το γεγονός όμως είναι που την καθιστά ιδανική επιλογή για τους απαιτητικούς και λεπτολόγους Παρθένους. Είμαστε σίγουροι ότι η συνύπαρξη με αυτό το τροπικό φυτό θα εξιτάρει τη φιλομαθή και τελειομανή σας φύση!

Ζυγός (Σεπτεμβρίου 23 – Οκτωβρίου 22): Οι Ζυγοί επιζητούν την αρμονία και την ηρεμία και χαρακτηρίζονται ως οι «ισορροπημένοι» του ζωδιακού. Οι σανσεβιέριες παντός είδους, γνωστές για την ανθεκτικότητα και την ευκολία στη φροντίδα τους, θα προσφέρουν στους Ζυγούς  την αίσθηση ασφάλειας και γαλήνης που τόσο επιθυμούν!

Σκορπιός (Οκτωβρίου 23 – Νοεμβρίου 21): Γνωστοί για την αυθεντικότητά τους οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται από την ειλικρίνεια και την ευθύτητά τους. Γι’ αυτό το λόγο μπορούν να συνυπάρξουν υπέροχα με την κομψή δράκαινα, μιας και το συγκεκριμένο φυτό δείχνει πάντα αυτό που χρειάζεται! Για παράδειγμα αν την ποτίσετε υπερβολικά, τα φύλλα της θα αρχίσουν να γέρνουν ή να γίνονται κίτρινα. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι οι Σκορπιοί θα εκτιμήσουν την ευθύτητα της δράκαινας τους, αφού και οι ίδιοι εκφράζουν πάντα αυτό που σκέφτονται!

Τοξότης (Νοεμβρίου 22 – Δεκεμβρίου 21): Οι τολμηροί του ζωδιακού δεν είναι άλλοι από τους περιπετειώδεις Τοξότες. Γνωστοί για την επιθυμία τους να ανακαλύπτουν νέα πράγματα και να «ξεβολεύονται» οι κάτοχοι αυτού του ζωδίου θα ενθουσιαστούν από τα διάφορα είδη της αλοκάσιας. Η ιδιαιτερότητα αυτών των τροπικών φυτών σε συνδυασμό με τις υψηλές απαιτήσεις φροντίδας τους θα εξιτάρουν τους ενθουσιώδεις Τοξότες που θέλουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους με κάθε τρόπο!

Αιγόκερως (Δεκεμβρίου 22 – Ιανουαρίου 19): Οι Αιγόκεροι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως η επιτομή της πειθαρχίας και της ευθύνης, ενώ είναι γνωστοί και για την αγάπη τους στους κανόνες και την παράδοση. Με βάση αυτά τα δεδομένα μια εξαιρετική επιλογή για αυτά τα ζώδια της γης είναι τα δεντράκια μπονσάϊ, η φροντίδα των οποίων εκτός από τέχνη, θεωρείται παλιά παράδοση, η οποία εντοπίζει της ρίζες της στην αρχαία Κίνα.

Υδροχόος (Ιανουαρίου 20 – Φεβρουαρίου 18): Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί ως οι αλτρουιστές και ανθρωπιστές του ζωδιακού, αφού αγαπούν να μοιράζουν απλόχερα τη βοήθειά τους! Γι’ αυτά τα προσφιλή ζώδια του αέρα μια αλόη αντιστοιχεί απόλυτα στην προσωπικότητά τους, καθώς το τζελ που περιλαμβάνεται στα φύλλα της θεωρείται καταπραϋντικό και θεραπευτικό για το δέρμα μας.

Ιχθείς (Φεβρουαρίου 19 – Μαρτίου 20): Γνωστοί για την παρηγορητική τους φύση οι Ιχθείς χαρακτηρίζονται για την ασταμάτητη αίσθηση συμπόνιας και συγχώρεσης που προσφέρουν στους οικείους τους. Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι η ιδανική επιλογή για τα «ψαράκια» αποτελεί η αξιόπιστη ζάμια, καθώς και η ίδια «συγχωρεί» τους ιδιοκτήτες της σε περίπτωση που ξεχάσουν να την ποτίσουν ή να την τοποθετήσουν στο κατάλληλα φωτεινό μέρος. Η ανθεκτική της φύση βλέπετε μοιάζει αρκετά με αυτή ενός Ιχθύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι

Back to Top